КРЕДИТИРАНЕ


Наш партньор е фирмаCreditland, един от големите кредитни посредници в страната с над 15 години опит в предлагането на кредитно консултиране.

Това ни дава възможност даспестим на клиентите си време и пари при:

  • купуване жилище;
  • купуване на имот с цел инвестиция;
  • потребителски кредит за ремонт и/или обзавеждане;
  • рефинансиране на потредителски или ипотечен кредит;
  • обединяване на съществуващи кредити.


Независим съвет от професионален консултант

Изцяло безплатни консултантски и посреднически услуги при теглене на потребителски и ипотечни кредити.

Обективно и детайлно сравнение на актуални кредитни продукти от над 10 банки, сравнени по най-точния показател за оскъпяване: ГПР.

избор измежду Актуални условия на над 10 банки

Отнема доста време за събиране и сравняване на условията на различните банки, като се добави и това, че те се променят и се обявяват промоционални кампании, задачата се усложнява, а времето за изпълнение става по-дълго.

Ето защо препоръчваме на нашите клиенти да използват услугите на кредитен посредник, който ще проучи и предложи най-добрата оферта за всеки конкретен клиент.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ОДОБРЕНИЕ

Възможност за получаване на предварително одобрение за ипотечен кредит, което дава сигурност при търсене на походящ имот, допълнителна тежест пред собствениците и съкращаване на сроковете.

КАКВО СПЕСТЯВАТЕ

Спестявате време за проучване на кредитни продукти и пресмятане на тяхната реална цена (проучване на реклами, интернет сайтове, телефонни обаждания, изчисления); в преговори и уточнения с банки (посещения на банкови офиси, телефонни обаждания)

ипотечни кредити за българи с доход от чужбина

Sed feugiat porttitor nunc, non dignissim ipsum vestibulum in. Donec in blandit dolor. Vivamus a fringilla lorem, vel faucibus ante. Nunc ullamcorper, justo a iaculis elementum, enim orci viverra eros, fringilla porttitor lorem eros vel odio.

Ипотечни кредити за чуждестранни граждани

Малко български банки отпускат заеми на чужденци, освен ако не са получили дългосрочно пребиваване.  Кредитния консултант може бързо да провери при какви условия в зависимост от конкретния случай може да бъде отпуснато банково финансиране.