Наеми


Когато помагаме на клиентите ни да намерят жилище под наем, ние се съобразяваме с техните специфични нужди и предлагаме най-подходящите възможности. Ние планираме огледи, улесняваме комуникацията с наемодателите и договаряме условията за наем, спестявайки на клиентите си време и неудовлетвореност. Нашата подкрепа не приключва с предоставяне на ключовете. Ние оставаме на разположение, за да помогнем на нашите клиенти по всяко време и начин.

Какво можете да очаквате от своя брокер в процеса по наемане на имот? 

Първоначална консултация

При първоначалната консултация относно Вашето търсене на имот под наем ще определим параметрите на търсения от Вас имот, ще степенуваме изискванията и потенциалните компромиси. Определянето на бюджет за месечен наем също е важна част от тази първоначална консултация. 

Проучване на пазара

При проучването на пазара за имоти, отговарящи на Вашето търсене нашите консултанти проверяват всички налични имоти и избират най-подходящите, които да Ви представят.

Огледи

След обсъждане на предложените имоти следва избор на имоти, за които желаете да направите оглед. Вашият брокер ще организира огледите в удобно за Вас време.

Договаряне

Наше задължение е да договорим условията за наемане на избрания имот и да направим проверка на документите за собственост.

Изготвяне на договор за наем